Жінка самостійно ростить трьох дітей з ДЦП. Про це розповіли в сюжеті видання "Комсомольська правда".

Діти Катерини аронової народилися з різницею в одну хвилину. Всім трьом хлопчикам у віці 10 місяців встановили діагноз ДЦП, проте жінка з чоловіком вирішили не здаватися і ростити синів.

Читайте Знай в Google News!

Раптово в родині Катернини сталося нещастя - помер її чоловік. Але вона вирішила не опускати руки і виконати обіцянку, яку дала чоловікові — виховати дітей.

Жінка почала займатися з дітьми. Вона приділила увагу не тільки їхньому здоров'ю, а й навчанню і зробила неможливе.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Про одну дитину, лікар прямим текстом сказала, що навряд чи він довго проживе. А якщо проживе, то, ось просто дослівний текст: "Буде дурником". Зараз ця дитина, мені здається, заткне кожного другого дорослого за пояс своїми знаннями технічних характеристик автомобілів або телефонів" - сказала Катерина Аронова.

Діти Катерини Аронової, кадр з репортажу Комсомольської правди: Facebook
Діти Катерини Аронової, кадр з репортажу Комсомольської правди: Facebook
діти Катерини Аронової, кадр з репортажу Комсомольської правди: Facebook

Цього хлопчика звуть Андрій. Він захоплюється різною технікою і навіть веде власний канал на платформі YouTube. В даний момент мрія хлопчика - зібрати мінімум 200 тисяч підписників.

Його брат Паша також робить успіхи. Він вже розмовляє кількома іноземними мовами і хоче пов'язати з цим свою майбутню професію.

"Моя головна мрія - стати перекладачем, консультувати. Я буду це робити вдома, онлайн " - сказав Паша.

Найважче доводиться Петі. Через стан сірого і білого речовин мозку хлопчикові складно спілкуватися і сприймати мову. Лікарі говорили, що він ніколи не зможе вийти з цього стану. Однак Катерина зробила неможливе і хлопчик зараз самий товариський з братів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жінка поодинці ростить трьох дітей з ДЦП, на її місці зламалася б кожна

Як повідомляв портал "Знай.uа", історії двох мам з Буковини зворушили мережу до сліз, Сталева воля

Також, "Знай.uа" писав, що семирічний хлопчик з ДЦП надихнув своїм прикладом мільйони