Юна українка змогла перемогти рак. Про це розповіли на сторінці Фонду "Таблеточки"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що юна українка Тоня вже вдруге перемогла онкологію. 60 днів тому дівчинка пережила операцію з трансплантації кісткового мозку і вже відзначає одужання.

За традицією Тоня подзвонила в дзвіночок переможниці і задула свічку на святковому торті, що символізує її повернення до звичайного життя.

"Цю урочисту традицію виписки дітей, які перемогли рак, розпочало відділення ТКМ Національної дитячої лікарні Охматдит на чолі з Олександром лисицею. Разом ми влаштовуємо індивідуальне свято для кожного переможця відповідно до віку та уподобань."- зазначено в публікації.

Тоня, фото: Facebook Таблеточки
Тоня, фото: Facebook Таблеточки
Тоня, фото: Facebook Таблеточки

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім цього Тоні подарували сукню про який вона так довго мріяла. Крім того дівчинка отримала відео-привітання від амбассадора фонду «Таблеточки», відомої української співачки Насті Каменських.

"Тепер Тоня зможе повернутися додому. До юності, до навчання, до молодших сестер і брата. Далі у неї буде багато перемог, пригод, викликів, подорожей, захоплень, радощів" - додали в публікації.

Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому янголятку потрібна термінова операція на мозку, батьки в розпачі

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двоє маленьких янголят залишилися сиротами, потрібна допомога

Також, "Знай.uа" писав, що життя 2-річного Богданчика опинилося на волосині, батьки ридають