На Івано-Франківщині співробітники у справах дітей Коломийської міської ради вилучили шістьох дітей з антисанітарних умов. Рішення було прийнято за результатами чергової перевірки умов проживання багатодітної сім'ї.

У цій родині виховуються одна неповнолітня дитина і п'ятеро малолітніх дітей. Про інцидент розповіли в службі у справах дітей Коломийської міськради.

В ході перевірки умов проживання виявили антисанітарні умови, бруд в будинку, відсутність їжі для дітей, сміття і безлад. За словами співробітників Служби, діти не можуть жити в подібних умовах. Вони розповіли матері дітей про відповідальність за невиконання батьківських обов'язків та за невідповідне утримання дітей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо батьки не виконуватимуть вимоги служби у справах дітей, не наведуть вдома порядок і чистоту, то діти будуть вилучені з сім'ї. Тимчасово їх поселять у реабілітаційному Центрі соціально-психологічної допомоги для дітей.

Нагадавши, Знай писав, що в Новоодеському районі затримали 31-річного чоловіка, який намагався вбити свою сім'ю, обливши хімічною речовиною. 31 жовтня в місцеву лікарню з хімічними опіками були доставлені 33-річна жінка і двоє її дітей, яким 15 і 1 рік.

Також Знай повідомляв, що 37-річний британець Рехан Бейг був ув'язнений за те, що він займався сексом з домашніми курчатами його сім'ї, поки його дружина знімала це на камеру. Також чоловіка засудили за зберігання зображень сексуального насильства над дітьми.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові 15 жовтня близько 12 години надійшов виклик до поліції про неналежне виконання батьківських обов'язків. мати спала на лавці, а дитина просила їсти в цей час.