На Прикарпатті школярі отруїли кількох однокласників. Про це розповіли в прес-службі поліції Івано-Франківської області.

Повідомляється, що в одній зі шкіл Рожнятова дві учениці п'ятого класу вирішили пожартувати і підсипали в газовану воду проносний засіб «Піколакс», після чого пригостили цією водою однокласників.

Читайте Знай в Google News!

"27-го листопада в обід в Рожнятівський відділ поліції надійшло повідомлення від жителя Рожнятівського району про те, що в лікарню госпіталізована його внучка через отруєння в школі. Правоохоронці встановили, що з цього ж навчального закладу госпіталізували ще четверо дітей. Стан дітей задовільний, загрози життю не було" - розповіла прес-секретар поліції Христина Максимчак.

В результаті кілька дітей потрапили в лікарню з отруєнням. Ювенальні поліцейські встановили, що всі постраждалі пили один і той же напій і змогли визначити винуватиць. Дівчатка розповіли, що таким чином хотіли всього лише пожартувати над однокласниками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У даній справі було складено адміністративний протокол за статтею 184 ККУ (Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей).

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські прилавки "захопили" токсичні іграшки-лікарі б'ють на сполох

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині батьки хлопчиків, які задихнулися газом, йдуть до суду

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом 40 ліцеїстів отруїлися разом з вчителькою