На Прикарпатті затримали малолітнього" мінера " школи. Про це повідомили на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Стало відомо, що 16 листопада в поліцію надійшло повідомлення про мінування школи в селі Велика Кам'янка Коломийського району. В результаті зі школи евакуювали всіх учнів і вчителів.

Читайте Знай в Google News!

На місце події відразу ж вирушили співробітники поліції, які провели огляд школи на наявність небезпечних предметів. В результаті огляду в будівлі не було виявлено будь-яких вибухонебезпечних пристроїв.

Після цього поліцейські провели ряд пошукових роботу і встановили особу того, хто телефонував. Ним виявився 12-річний учень школи, який здійснив дзвінок в поліцію з чужого мобільного телефону і повідомив про мінування.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліцейські розпросили хлопця про подію в присутності його батьків. В даний момент вирішується питання про правову кваліфікацію події та притягнення батьків школяра до адміністративної відповідальності.

На Прикарпатті повідомили про мінування школи, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області
На Прикарпатті повідомили про мінування школи, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області
на Прикарпатті повідомили про мінування школи, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

"Поліція закликає батьків провести з дітьми бесіди про неприпустимість таких жартів і пояснити їм, що помилковий виклик поліції є порушенням закону! Також за даний злочин передбачена кримінальна відповідальність за ст. 259 Кримінального кодексу України."- зазначено в публікації.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під "карантинну облаву" поліції потрапили навіть коти

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві замінували КМДА і ЦУМ, на вухах вся столиця

Також, "Знай.uа" писав, що в АТБ познущалися над покупцями і відправили на ринок