Українець засмучений поведінкою співвітчизників за кордоном. Цю історію опублікували у виданні "Корупція.інфо".

Чоловік розповів, що працюючи в Польщі спостерігав, як українці поводяться неналежно і через це поляки ставляться до них з недовірою і презирством.

Читайте Знай в Google News!

Перш за все чоловік був не задоволений поведінкою українських жінок, які готові на все, щоб залишитися в Польщі, не дивлячись на те, що у них вдома чоловік і діти.

"Одна 27-річна дівчина залишила в Україні сина зі своєю матір'ю, щоб у Польщі розважитися. Вона говорила: "Українця не хочу навіть за сто злотих, а з поляком пересплю за десять". А одна жінка, мати двох дітей, під час п'яного застілля випалила: "Знаю, що мій чоловік гуляє. І я буду гуляти. Якщо йому нічого не відвалилося, то мені тим більше не відвалиться"" - розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Також чоловік розповів, що українці можуть справити нужду посеред двору на вулиці або віддатися плотським утіхам не звертаючи уваги на інших людей. За словами чоловіка, саме тому поляки ставляться до українців як до бидла.

Жінка у якої він працював якось розповіла йому історію, чому вони з чоловіком наймають лише чоловіків.

Одного разу вона найняла п'ятьох чоловіків з України. До одного з них приїхала дружина і перших три дні все було добре. В один вечір чоловік Українки поїхав до брата з сусідній район і залишився там ночувати.

Вночі з приміщення українців доносилася гучна музика, яка розбудила маленьку доньку господарів, тому свекор пішов заспокоювати компанію. Коли він увійшов до них у приміщення, то був ошелешений побаченим: жінка злягалася з колегою чоловіка, а всі інші поруч розпивали алкоголь. Потім свекор кілька разів бачив цю жінку з іншими чоловіками, поки її чоловік був зайнятий або відволікся. Після цього і ще кількох подібних випадків, вони перестали брати на роботу українських жінок.

"Звичайно, не всі люди однакові. Є багато справедливих, порядних. Я знаю таких. Але в Польщі обговорюють не їх. Розповідають про українців, які б'ються прямо серед поля, кидають один в одного кошики з полуницею, отруюють їжу проносними засобами, крадуть цю їжу. Знаєте, деякі поляки краще ставляться до українців, ніж вони самі до своїх. А скільки таких випадків, коли водії, привізши людей на роботу, кидають їх, як тільки заберуть гроші.Шановні співвітчизники, милі співвітчизниці. Може, пора задуматися над своєю поведінкою, адже через нашу дикість нас ніхто в Європі бачити не хоче."- додав чоловік.

Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Запорожець обіцяв золоті гори довірливим заробітчанам

Як повідомляв портал "Знай.uа", різниця в зарплатах українців і європейців: за які професії отримують найменше

Також, "Знай.uа" писав, що Німеччина і Польща розслідують 1400 справ нелегалів з України