Франківчан масово обманюють екстрасенси. Про це розповіли у виданні "Фіртка".

Повідомляється, що багато франківчан ходять до ворожок і ворожок і часто це шкодить не тільки гаманцю, а й здоров'ю людини.

Читайте Знай в Google News!

Оплата послуг ворожки або екстрасенса може коливатися від 150 до декількох тисяч гривень. При цьому перелік послуг дуже широкий, від передбачення майбутнього, до вирішення серйозних життєвих проблем.

Однак, як правило, більшість проблем сам екстрасенс і знаходить, а їх рішення обходиться людині в круглу суму. Для більшого ефекту такі екстрасенси люблять використовувати карти, кавову гущу, читають лінії долоні і т. д.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Психолог Тарас Нестеренко каже, що в більшості випадків до екстрасенсів звертаються люди, які не хочуть брати відповідальність за свої вчинки або ті, хто вже перепробував всі традиційні методи і вони не дали результату.

"95% ворожок не допоможуть, а інші 5%, які, можливо, мають" дар " за допомогою своїх здібностей підкажуть варіанти виходу з ситуації, і знову ж порекомендують зробити певний вибір і взяти на себе вищезгадану відповідальність. Безперечно, ворожки вміло маніпулюють людською свідомістю, і тому ми сліпо довіряємо їм. До слова, вчені, лікарі і психологи досліджували, що коли людина змінює світогляд, то навіть важкі хвороби частково або повністю відступають без медикаментозного лікування, а відомий психоаналітик Карл Густав Юнг стверджував: "якщо ми не усвідомлюємо, що відбувається у нас всередині, то ззовні нам здається, що це доля". Не секрет, що шарлатани завжди користувалися тим, що до них приходять люди в стресовому стані, яким можна вбити в голову все, що завгодно і непогано на цьому заробити" - сказав Тарас Нестеренко.

Івано-Франськівськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франськівськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франськівськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Наприклад, самотня пенсіонерка Марія розповіла, що одного разу залишилася вдовою з тім'я дітьми і молодший захворів на рак. Тому вона звернулася до ворожки Людмилі за допомогою.

Під час другого візиту жінка принесла їй лише половину суми за послуги, що дуже розлютило ворожку.

"Вона розгнівалася і кричала, мовляв, якщо мені не потрібно, щоб син жив, то для чого я витрачаю її час. Вона випроваджувала мене зі свого будинку з нецензурною лексикою і побажанням смерті всім членам моєї сім'ї. На прощання вона крикнула мені, що я переживу всіх своїх дітей."- сказала Марія.

Після цього її старші сини загинули в авіакатастрофі, а молодший прожив ще десять років. Тепер жінка замислюється, що це могло бути покарання від Бога, адже релігія з побоюванням ставиться до магії і вважає її гріхом.

Отець Володимир Широкий каже, що магія це порушення Божого закону і її використання несе за собою певні наслідки.

"Бог знає все: минуле, сьогодення, майбутнє. Однак Бог не втручається в те, що знає. А ми, християни, повинні здаватися на волю Божу. Нам ніхто не забороняє в молитвах просити у Господа ласки, застерегти і оберегти нас, подарувати нам щось. Однак, звертаючись до інших сил, ми відразу заперечуємо свою віру. Тому нашими союзниками є молитва, носіння чесного жертовного Хреста, хороше духовне життя і невіра в такі речі" - сказав Володимир Шорокий.

Івано-Франськівськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франськівськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франськівськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Новій пошті обікрали любительку пива

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополянка купила корову-привид за 15 тисяч

Також, "Знай.uа" писав, що злочинці викрали Сергія Жукова з " Руки вгору"