Стало відомо про те, що в родині священика з САРНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ сталося велике горе. В одну мить він втратив дружину і сина. А ще двоє дітей зараз у реанімації.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 26 листопада, на трасі Рівне-Сарни сталося серйозне ДТП. Сталося все це поблизу Березного, і в аварії загинуло дві людини.

30-річна Марія їхала в Рівне разом з трьома дітьми, як раптом, на Моквинському перехресті її автомобіль зіткнувся з вантажівкою. Від отриманих травм вона, разом із середнім сином Германом загинули на місці.

Велика трагедія. Ще двоє дітей, старший Марко і наймолодший Севастьян, знаходяться в реанімації лікарні. Хлопчикам 11 і 4 роки. Лікарі зараз роблять все можливе для того, щоб дати їм шанс на порятунок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Родині священика Григорія потрібні кошти на лікування дітей, тому, він просить усіх небайдужих долучитися до допомоги.

Нагадавши, Знай писав, що франківчанка з ампутованими ногами змушена переповзати через дорогу, щоб купити хліб.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Нагадаємо, що маленькому янголятку потрібна термінова операція на мозку, батьки в розпачі. Так, стало відомо, що маленький Давид бореться з хворобою і за життєвими показниками потребує невідкладної операції на головному мозку. Зараз дитині необхідні дорогі ліки на суму 36 000 грн.