В Україні дитина померла від старості. Про це розповіли у виданні "odnaminyta".

Повідомляється, що 8-річна українка з села Качин Волиньської області Анна Сакідон померла через рідкісну патологію-синдром Гетчинсона (Хатчинсона).

Читайте Знай в Google News!

У народі це захворювання називають передчасним старінням. Хворі переживають всі вікові зміни з прискореною швидкістю. У всьому світі налічується не більше 350 випадків даного захворювання.

Наслідки захворювання проявляються ще з грудничкового віку. Таким чином один прожитий рік для пацієнтів дорівнює десяти. Тому організм Анни Сакідон у свої 8 років мав стан організму 80-річної бабусі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ганна Сакидон, фото: odnaminyta
Ганна Сакидон, фото: odnaminyta
Анна Сакидон, фото: odnaminyta

Дане захворювання вперше відкрив доктор Джонатан Хатчінсон в 1886 році. Тоді він вперше описав подібний випадок у 6-річного хлопчика. У його записах було знайдено детальний опис захворювання і говорилося про атрофії шкіри і її придатків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що хвору коронавірусом стареньку заганяли по кабінетах, задихалася в чергах

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвора на СНІД тернополянка народила здорового малюка

Також, "Знай.uа" писав, що молода українка перемогла рак і присвятила життя хворим дітям