Діти-це наше продовження і майбутнє, тому важливо подбати про їх благополуччя і здоров'я. Однак немає більш сильного оберега для дітей, ніж материнська молитва.

Молитва допоможе дитині подолати важкі ситуації і знайти здоров'я. Молиться за дітей прийнято Ісусу Христу, Сотворителю і Богоматері.

Читайте Знай в Google News!

Молитва матері за дітей:

Схиляюся перед тобою, маючи надію на Твою милість. Спаси і помилуй мене. Господи, прости мені всі мої гріхи. Нехай Твоя свята кров омиє і звільнить від прокляття мене і весь мій рід. Дякую Тобі за те, що ти любиш і приймаєш мене такою, яка я є. Даруй мені, Боже, Твою нескінченну мудрість для виховання моїх дітей. Моя молитва за дітей - благаю Тебе, Відкрий їх серця для твого Слова, яке навчить їх праведності і дасть розуміння твоїх шляхів. Дай моїм дітям прагнення до пізнання і наполегливість у навчанні. Нехай страх перед тобою збереже їх від спокус світу – сріблолюбства, наркотиків, алкоголю, сексуального розбещення. Нехай повага до своїх батьків принесе їм довголіття і повагу їх майбутніх дітей. Нехай своїм чистим життям вони прославлять твоє ім'я на Землі. В ім'я Ісуса Христа. Амінь.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Звертаючись до Господа таким чином можна захистити дітей від негараздів і залучити до них благословення, яке допоможе подолати всі випробування долі і досягти успіху.

Ікона Богородиці, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Ікона Богородиці, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
ікона Богородиці, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як попросити свого Ангела-Хранителя про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", потужна молитва проти зла врятує весь рід

Також, "Знай.uа" писав, Потужна молитва за покійних