Українець Володимир Лукинюк з Косова, що на Івано-Франківщині,потрапив у біду на заробітках в Польщі.

Подробиці повідомляє та просить про допомогу сестра потерпілого Анна Дроняк на своїй сторінці у Facebook.
Читайте Знай в Google News!
За словами дівчини, Володимир у ніч з 7 на 8 листопада впав з 3-тього поверху і отримав серйозні травми голови. Медикам вдалося вивести чоловіка з коми, але його стан усе одно критичний - зараз він нічого не розуміє і не говорить.

Українець випав з вікна у Польщі, фото: Facebook

"Будь ласка, допоможіть! Прошу всіх жителі м. Косів та р-ну і всіх небайдужих людей. В ніч з 7 на 8 листопада мій брат Лукинюк Володимир у Польщі на роботі впав з 3 поверху і переламав кістки черепа. Зроблено 3 операції, 16 листопада був виведений з коми і на даний момент нічого не говорить і не розуміє. У зв’язку з важкими травмами та проведення ряду хірургічних втручань, потрібно багато коштів на транспортування в Україну та реабілітацію. Просимо допомогти. Не будьте байдужі до чужого горя”, – пише жінка.

Українець випав з вікна у Польщі, скріншот Facebook

Нагадаємо, маленькому українцю терміново потрібна допомога в боротьбі зі страшним діагнозом. Про це розповіла мама хлопчика Анна Кудрявська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українку спалює агресивний рак, дочка благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя