Українець Володимир Лукинюк з Косова, що на Івано-Франківщині,потрапив у біду на заробітках в Польщі.

Подробиці повідомляє та просить про допомогу сестра потерпілого Анна Дроняк на своїй сторінці у Facebook.
Читайте Знай в Google News!
За словами дівчини, Володимир у ніч з 7 на 8 листопада впав з 3-тього поверху і отримав серйозні травми голови. Медикам вдалося вивести чоловіка з коми, але його стан усе одно критичний - зараз він нічого не розуміє і не говорить.

Українець випав з вікна у Польщі, фото: Facebook

"Будь ласка, допоможіть! Прошу всіх жителі м. Косів та р-ну і всіх небайдужих людей. В ніч з 7 на 8 листопада мій брат Лукинюк Володимир у Польщі на роботі впав з 3 поверху і переламав кістки черепа. Зроблено 3 операції, 16 листопада був виведений з коми і на даний момент нічого не говорить і не розуміє. У зв’язку з важкими травмами та проведення ряду хірургічних втручань, потрібно багато коштів на транспортування в Україну та реабілітацію. Просимо допомогти. Не будьте байдужі до чужого горя”, – пише жінка.

Українець випав з вікна у Польщі, скріншот Facebook

Нагадаємо, маленькому українцю терміново потрібна допомога в боротьбі зі страшним діагнозом. Про це розповіла мама хлопчика Анна Кудрявська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українку спалює агресивний рак, дочка благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя