На Прикарпатті встановлять лавочки з перероблених кришечок. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що в селі Копачинці Городеньківського району встановлять інформаційні стенди і лавочки пластикова основа яких зроблена з перероблених кришечок.

Читайте Знай в Google News!

Лавочки та стенди в село привезуть в рамках проекту "Еко-щит Дністра" для програми" рятувальники для природи "за підтримки ГО"Гірський рятувальний центр". Їх встановлять в зоні для відпочинку.

Примітно, що лавочки і стенди були виготовлені в Одесі, оскільки у майстерні на Прикарпатті ще немає власного термопресу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що минулого тижня в рамках цього проекту в селі Копачинці, на протоці Дністра встановили пастку для сміття. Також волонтери оглянули приміщення, де планується розмістити контейнери для сміття, куди місцеві жителі зможуть приносити відходи, які в подальшому відправляться на переробку.

Лавочка з перероблених кришечок, фото: Галка
Лавочка з перероблених кришечок, фото: Галка
Лавочка з перероблених кришечок, фото: Галка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті кладовище потопає у смітті, на могилах

Як повідомляв портал "Знай.uа", з Ужгорода вивезли десятки тонн сміття, але чистіше не стало

Також, "Знай.uа" писав, що запорожці влаштували смітник прямо під вікнами, дивитися огидно