В Івано-Франківську проведуть новорічний ярмарок не дивлячись на карантин. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків на оперативному засіданні міської ради.

Повідомляється, що Руслан Марцінків доручив чиновникам Івано-Франківська організувати проведення новорічного ярмарку в місті.

Читайте Знай в Google News!

Причиною такого рішення мер назвав зростання безробіття і зниження доходів місцевих підприємців. Таким чином Марцінків хоче дати їм кілька днів для заробітку.

При цьому мер не збирається йти проти закону і правил карантину, тому він має намір знайти законний спосіб провести захід.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Опрацюйте законні методи - якийсь ярмарок, напевно в обмеженій кількості. І так нашим підприємцям сьогодні погано. Нехай мають можливість десь поторгувати. Але дотримали всі ті вимоги. Ярмарок з певними обмеженнями має бути" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook

Марцінків додав, що новорічні ярмарки під час карантину пройдуть і в інших містах України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Хмельницьким ринкам перекрили повітря через Китайський вірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині копи впаяли чоловікові "карантинний" штраф

Також, "Знай.uа" писав, карантин вихідного дня: Рада прийняла остаточне рішення