Міська влада Івано-Франківська висловила незгоду з постановою Кабміну і самовільно скасувала "карантин вихідного дня".

Читайте Знай в Google News!

Потрібне рішення було прийнято на засіданні виконкому міськради в п'ятницю, 13 листопада.

На позачерговому засіданні мер Івано-Франківська взяв до уваги вимоги підприємців скасувати "карантин вихідного дня", оскільки саме на вихідних більшість підприємств отримують основну частину прибутку.

Таким чином, у місті в суботу та неділі продовжать функціонувати заклади громадського харчування, ТРЦ, підприємства торговельного та побутового обслуговування, Заклади культури, Спортзали, басейни, ринки та інше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Пост Руслана Марцінківа в Facebook / скріншот
Пост Руслана Марцінківа в Facebook / скріншот

Водночас міська влада закликала підприємців забезпечити у своїх закладах дотримання санітарних та протиепідеміологічних норм.

Міська рада Івано-Франківська також звернулася до Кабінету міністрів з вимогою скасувати постанову Про "карантин вихідного дня", визнавши його неконституційним і шкодить малому і середньому бізнесу. Мер Руслан Марцінків закликав поліцію міста не штрафувати підприємців за роботу під час "карантину".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мешканці Франківська не задоволені чергами у громадський транспорт.

Як повідомляв портал Знай.иа, Марцінків обізвав карантин вихідного дня двома словами, Зеленському не сподобається.

Також Знай.иа писав, що Марцінківа визнали одним з найпопулярніших мерів в Україні .