У Київській області суд зобов'язав прийомних батьків повернути дітей їх біологічному батькові. Про це розповів прийомна мама дітей Оксана Солдатенко на совій сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що прийомні батьки взяли дітей на виховання 3,5 роки тому. За цей час їх рідний батько жодного разу не намагався з ними зв'язатися або допомогти, проте через якийсь час вирішив їх повернути.

Читайте Знай в Google News!

Суд задовольнив позов чоловіка і тепер жінка побоюється, що після повернення до батька дітям може загрожувати небезпека.

"О, мені просто не дають спокою ці думки.........скільки ж дітей вже постраждали в нашій країні від рук своїх біологічних батьків,які через суди виривають дітей з прийомних,хороших сімей,де цих діточок дуже люблять,де про них дбати, де їх реабілітують........." - написала Оксана Солдатенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сім'я Оксани Солдатенко, фото: Facebook
Сім'я Оксани Солдатенко, фото: Facebook
Сім'я Оксани Солдатенко, фото: Facebook

Жінка підкреслила, що вони з чоловіком дбали про дітей 3,5 року. Спершу у дітей була затримка в розвитку, проте люблячі батьки змогли це подолати і допомогли їм.

"Це були просто два "Мауглі", які боялися вулиці, людей, магазинів, які не розмовляли, тільки кілька невиразних слів......У яких була серйозна затримка розвитку і не райдужна перспектива в подальшому житті, але дивом, з величезними зусиллями сьогодні ці діти-нормальні, з них зняті всі діагнози!!!!!!Вони пережили любов і прийняття в прийомній сім'ї, сьогодні вони вважають нас з моїм чоловіком-татом і мамою, ми щасливі разом!" - додала Оксана Солдатенко.

Оксана розповіла, що діти не хочуть повертатися до рідного батька. Також соціальні служби виступають проти цього. Однак представники суду не хочуть нікого слухати і повертають дітей чоловікові, який не спілкувався з ними майже 4 роки.

Жінка не згодна з таким рішенням і хоче всіма силами відстояти дітей. Тому вона просить допомоги у небайдужих людей у розголошенні цієї ситуцації.

Публікація Оксани Солдатенко: Facebook
Публікація Оксани Солдатенко: Facebook
Публікація Оксани Солдатенко: Facebook

Публікація Оксани Солдатенко: Facebook
Публікація Оксани Солдатенко: Facebook
Публікація Оксани Солдатенко: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 16-річну українку з ДЦП удочерили американці після десятиліть мук в інтернаті

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленького українця з величезною головою залишили страждати в дитбудинку, але знайшлися люблячі серця

Також, "Знай.uа" писав, що сім'я зі Львова удочерила ромську дівчинку і зіткнулася з несподіваними труднощами