Українські Карпати завалило снігом в середині листопада. Про це стало відомо з публікацій на сторінці "від першої особи" в соцмережі Instagram.

У соцмережі з'явилися фотографії з гори Драгобрат в Українських Карпатах на яких можна побачити, що погодні умови на горі дуже змінилися.

Читайте Знай в Google News!

На знімках можна помітити, що гора Драгобрат вже повністю покрита снігом і перетворилася на справжнє "снігове царство". На горі практично немає місця, де б не було снігу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того на Драгобраті можна помітити відпочиваючих, які вже відкрили лижний сезон і насолоджуються спуском з гори на сноубордах.

Крім цього фотограф не упустив можливості познімати неймовірно красиві засніжені пейзажі Карпат, де відкриваються дуже яскраві види, які здатні торкнутися будь-кого.

Варто зазначити, що раніше синоптики склали прогноз, що сніг в Україні випаде лише до початку нового року. Однак схоже до Карпат це не відноситься.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на 12 Листопада для всієї України: синоптик назвала найхолодніші області

Як повідомляв портал "Знай.uа", українських полярників станції Вернадського завалило снігом під кінець " антарктичної весни"

Також, "Знай.uа" писав, що в Україну прийдуть морози-названа дата і найхолодніші регіони