У Карпатах побудували купіль з цілющою водою. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Повідомляється, що в селі Красник Верховинського району, біля церкви Покрови Пресвятої Богородиці побудували купіль з цілющою водою.

Читайте Знай в Google News!

Свого часу церква Покрови Пресвятої Богородиці стала справжнім порятунком для парафіян, адже до її будівництва вони ходили молиться в сусідні населені пункти.

Також цей храм став відомий завдяки цілющій воді, яка йде з 12 різних джерел і виходить недалеко від споруди. Тому на цьому місці було вирішено побудувати купіль і тепер парафіяни можуть не тільки випити води, а й зануритися в неї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У Карпатах побудували купіль з цілющою водою, фото: Вікна
У Карпатах побудували купіль з цілющою водою, фото: Вікна
у Карпатах побудували купіль з цілющою водою, фото: Вікна

Ініціатор спорудження купелі та настоятель храму отець Юрій Мануляк каже, що сам перевірив цілющі властивості цієї води.

Одного разу священик захворів і лежав удома. Уві сні йому прийшла підказка, що одужання варто шукати біля джерела біля храму.

Спершу чоловік сумнівався, проте вирішив повірити і скупався в цілющій воді. На подив це зробило хороший ефект і святий отець зміг легко одужати.

При цьому Юрій Мануляк каже, що цілюще джерело допомагає лише в тому випадку, коли людина веде праведний спосіб життя і слідує повчанням Бога.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові засяяв храм святителя Іоанна Златоустого

Як повідомляв портал "Знай.uа", закарпатці похвалилися найбільшою гідністю України

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині відбудують унікальну церкву, де молилися наші предки