Зірка шоу "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук має велику аудиторію шанувальників в соцмережах, де вона ділиться моментами з життя і демонструє нестандартну зовнішність. На цей раз дівчина вирішила опублікувати знімок з улюбленим вихованцем на совій сторінці в Instagram.

Анастасія Покрищук опублікувала дуже миле фото з цуценям французького бульдога і назвала його своїм "новонародженим сином".

Але опублікованому фото можна побачити Анастасію Покрищук, яка одягнена в спортивні штани оранжевого кольору, чорну шкіряну куртку і чорно-білі кросівки. Дівчина позує сидячи навпочіпки на вулиці, а в руках у неї можна помітити маленького цуценя.

Читайте Знай в Google News!

"Яка дитина. Новонароджений син" - написала Анастасія Покрищук у публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація Анастасії Покрищук: Instagram
Публікація Анастасії Покрищук: Instagram
Публікація Анастасії Покрищук: Instagram

Примітно, що після участі в шоу "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук піддала себе безлічі пластичних операцій. Вона помітно збільшила губи і вилиці, а також пофарбувала волосся в яскраво-рожевий колір, що стало її візитною карткою.

Багато хто називає Покрищук фріком, проте дівчина не звертає на це уваги. Вона каже, що так відчуває себе максимально привабливою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сама перероблена "пацанка" провела експеримент над живим чоловіком

Як повідомляв портал "Знай.uа", оголенка самої переробленої з "Пацанок" розчарувала фанатів

Також, "Знай.uа" писав, що сама перероблена "пацанка" пожмакала лисого