Руслан Марцінків пригрозив звільненням заступникам, які не виконують свої обов'язки. Про це глава Франківська написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Руслан Марцінків не задоволений роботою деяких чиновників. Насамперед меру не подобається те, що чиновники перекладають один на одного зобов'язання при цьому проблеми залишаються не вирішеними.

Читайте Знай в Google News!

Мер Франківська попередив, що керівники, які відмовляються робити свою роботу і перекладають відповідальність на інших будуть звільнені вже на першій сесії міської ради.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Навіщо мені заступники і керівники комунальних підприємств, якщо самому треба дзвонити і вирішувати ситуацію, що на полігон не пускають сміття з Чернієва?"- написав Руслан Марцінків.

Після цього він звернувся до чиновників з проханням не перекладати відповідальність на інших і працювати як одна команда.

"Ми повинні працювати злагоджено і брати особисту відповідальність за кожен процес тому що зараз наша громада виросла. Роботи стало значно більше. Тому важливо працювати як одна команда. І в тому числі розбиратися з речами, які для нас нові."- додав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо, скільки коштує спокій Кличка

Як повідомляв портал "Знай.uа", Порошенко приїхав до Львова підтримати ворогів Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що Буряк "штурмував" мерське крісло в Запоріжжі з першого разу