В Івано-Франківську люди ломляться в громадський транспорт. Про це розповів голова міста Руслан Марцінків під час прямого ефіру.

Руслан Марцінків звернувся до жителів Івано-Франківська з проханням не ломитися в громадський транспорт, а формувати черги. Це пов'язано з тим, що місто знаходиться в "червоній зоні" і існує заборона на стоячі місця в автобусах та інших видах транспорту.

Читайте Знай в Google News!

"У ранковий період і вечірній я хочу попросити, щоб ми, як у великих містах, формували черги. Сьогодні не можна брати стоячих людей, є пряма заборона, тому давайте таким способом, як формування черг уникати тих питань, які масово задають у ЗМІ" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків: кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків: кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків: кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Марцінків підкреслив, що зазвичай стовпотворіння на автобусних зупинках в Івано-Франківську відбуваються в ранковий і вечірній періоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на вихідних в одному з київських трамваїв жінки влаштували справжню бійку, тому що одна з них увійшла в салон без захисної маски.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі маршрутник зухвало нахамив дідусеві, вуха в'януть

Також, "Знай.uа" писав, що Кабмін ввів штрафи для українців, які не носять маски