Антибіотики шкодять організму на ранніх стадіях коронавірусу. Про це розповів доктор Київської міської клінічної лікарні №4 Євген Дубровський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Доктор-інфекціоніст Євген Дубровський повідомив, що призначення противірусних препаратів і антибіотиків з першого дня розвитку коронавірусу лише шкодить організму.

Читайте Знай в Google News!

На підтвердження своїх слів він додав знімок легенів пацієнта, якому з першого дня хвороби призначили противірусні і за півтора тижні його лікували за допомогою 4 різних антибіотиків.

На знімках можна побачити, що не дивлячись на лікування антибіотиками у пацієнта присутній запалення в легенях. За словами лікаря, це є відповіддю організму на застосування препаратів на ранній стадії захворювання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Знімок легенів. фото: Facebook Євген Дубровський
Знімок легенів. фото: Facebook Євген Дубровський
знімок легенів. фото: Facebook Євген Дубровський

"На даному знімку ми бачимо масивний набряк легенів. Цей набряк викликає неконтрольований гіперімунний відповідь організму на проникнення COVID - 19 в легені. Противірусні та антибіотики на ранніх термінах підсилюють цей імунну відповідь, тому заборонені. Будьте всі здорові і бережіть себе і своїх близьких від необачних дій" - написав Євген Дубровський.

Публікація Євгена Дубровського: Facebook
Публікація Євгена Дубровського: Facebook
Публікація Євгена Дубровського: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікар-пульмолоног Світлана Гук розповіла про ознаки коронавірусу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Covid змушує чернівецьких лікарів діяти жорстко, рятують життя з останніх сил

Також, "Знай.uа" писав, що ВООЗ назвали терміни, коли світ зможе відпочити від covid-19