Українці необхідна допомога в боротьбі з важким захворюванням. Про це розповіли на сторінці Фонду "Таблеточки" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що дівчині із Запоріжжя лікарі поставили страшний діагноз — рак легенів і пухлина мозку.

Читайте Знай в Google News!

Не так давно Інна приїжджала до Києва для проходження променевої терапії. Співробітники фонду" Таблеточки " запропонували їй залишитися в столиці і за допомогою волонтерів та небайдужих людей організували їй масу приємних емоцій і дуже запам'ятовується тиждень.

Дівчина разом з рідними змогла потрапити на екскурсію в Мекжигорье, подивилася Київ, побувала в зоопарку, де взяла участь в сімейній фотосесії, змогла покататися верхи на коні, пообідала в декількох ресторанах і приміряла на себе розкішні вечірні сукні, майже як на випускному, який вона пропустила через захворювання.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Інна, фото: Facebook
Інна, фото: Facebook
Інна, фото: Facebook Таблеточки

"Тижневий відпочинок і приємні враження позитивно вплинули на Інну, надали їй сил і енергії продовжувати боротьбу з раком. Сім'я давно не була така радісна, а Інна сказала, що це були найкращі дні в житті."- зазначено в повідомленні Фонду.

Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, "Знай.uа" писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині