Утриманка відкрито розповіла про свій спосіб життя. Про це повідомили у виданні "Терноград".

25-річна дівчина з Нортгемптоншира на ім'я Симона Тун зізналася, що вже кілька років є утриманкою і їй подобається такий спосіб життя.

Читайте Знай в Google News!

Смона дуже рідко прокидається раніше полудня, проводить час в спортзалі, робить покупки в брендових магазинах, їздить по різних курортах і ніколи не готує собі їжу, адже для цього є дорогі ресторани. Такий спосіб життя дівчини обходиться в 4000 фунтів стерлінгів на місяць, але це не проблема, адже за все платять її багаті залицяльники.

Утриманкою дівчина стала після того, як в 18 років підписала контракт з модельним агентством. Потім її почали залучати статус і харизма багатих чоловіків.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я ніколи не уявляла себе з кимось, хто не буде доглядати за мною і оплачувати мій спосіб життя. Я спробувала, але це просто не спрацювало... Я не стала б зустрічатися з тим, хто не багатий – Я не знаходжу невдах привабливими" - говорить Симона Тун.

Симона Тун, фото: Терноград
Симона Тун, фото: Терноград
Симона Тун, фото: Терноград

При цьому дівчина стверджує, що поняття «содержанка» не має нічого спільного з ескортом. Вона каже, що зустрічається лише з одним чоловіком і це справжні стосунки.

За цей час у Симони було 6 довгих відносин з багатими залицяльниками, серед яких є навіть 62-річний чоловік. При цьому дівчина визнає, що різниця в 38 років це занадто.

Зазвичай обранцями Симони стають чоловіки старше неї на 15 років. За словами дівчини, 40-45-річні чоловіки вмію по справжньому піклується і це її приваблює.

При цьому у Симони є залізне правило-ніякого сексу на першому побаченні. Близькість відбувається лише після 6-7 побачення.

Не дивлячись на засудження деяких людей Симона задоволена своїм способом життя і не збирається нічого міняти. До того ж батьки дівчини її підтримують і навіть дружать з одним з її залицяльників.

"Моя сім'я сказала мені: "Якщо це дійсно те, чого ти хочеш, тоді вперед!""- додала Симона.

Симона Тун, фото: Терноград
Симона Тун, фото: Терноград
Симона Тун, фото: Терноград

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українська Кардашьян спустила штани і показала свій великий банан

Як повідомляв портал "Знай.uа", Анна Добриднєва розповіла про підступні вчинки з нареченими

Також, "Знай.uа" писав, що фітнес-модель Ана Чері показала, як качає пружний "горішок" в самих екзотичних позах, ось це вид