Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк підірвала соцмережі новим пікантним знімком.

На своїй сторінці в Instagram зірка порадувала багатомільйонну армію фанатів кадром, де Леся одягнена в стильний светрик, обтягуючі штани з широким ременем і високі білі черевики на шнурівці.

"Що там по виборах в США?😁 Які новини?", - підписала пост телеведуча, тим самим явно натякаючи, що їй нецікаво, хто з американських політиків перемагає на президентських виборах.

За якісь сім хвилин Нікітюк примудрилася зібрати 5 тисяч лайків, що говорить про одне: ведуча знаходиться на піку своєї популярності.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

У коментарях фанати не змогли промовчати про те, як Лесі личить новий образ.

"Класне поєднання одягу та взуття! Светр - бомба! Я особисто вважаю, що в демократії не повинні повторяться одні й ті ж президенти. Модна дівчинка 🔥 🔥 🔥 Стиляга клас, Леська Кравіца, перемогла дружба, Лук шикарний, що б не вийшло - все сумно, ви мені найбільше подобаєтеся ♥ ️♥️♥️", - пишуть вони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спокуслива Нікітюк розсунула ніжки посеред парку.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк у коротеньких шортах показала, на що здатні її ніжки.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк "прогулялася" підводним музеєм.