Жінка втекла від чоловіка-тирана і стала допомагати нужденним. Про це розповіли у виданні "Вісник Луцьк".

Повідомляється, що Наталія Ващук з села Кисилін Локачинського району раніше жила на Прикарпатті. Жінка терпіла побої і знущання від чоловіка. В один день вона вирішила забрати дітей і втекти.

Читайте Знай в Google News!

Наталя з дітьми тікала вночі, в одних піжамах, босоніж по снігу. Потім вона попросила допомоги у небайдужих людей, які допомогли їй перебратися на Волинь. Там, жінка знову вийшла заміж, і знову шлюб виявився невдалим. У неї народилася ще одна дочка, яка виявилася хвора синдромом Дауна.

Наталія Ващук, фото: Facebook
Наталія Ващук, фото: Facebook
Наталія Ващук, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

З тих пір минуло 12 років. За цей час Наталя пережила багато, проте зараз вона сильна, енергійна і з задоволенням допомагає нужденним. Вона виступає противницею незаконної вирубки дерев, допомагає в будівництві дитячих майданчиків, вибиває одяг і продукти для малозабезпечених сімей і готує їжу для військових.

"Все почалося з гуманітарки, яку кілька разів привозили нам у село. Мені геть не сподобалося, що її спочатку перебирали всі ті, хто виписував "для нужденних", а власне нужденним залишалися одні ганчірки. Це було несправедливо! Я стала вникати: що це за фонди, кому ці речі призначені в першу чергу, як повинна здійснюватися передача допомоги. Почала шукати волонтерів, спілкуватися з ними" - розповіла Наталія

Наталія Ващук, фото: Facebook
Наталія Ващук, фото: Facebook
Наталія Ващук, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Звіробій на суді вибухнула образами у бік Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.uа", волонтер зі Львова розкрила скандальну правду про опитування Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що волонтерка, яка захищала Донбас, двічі вступала в бій з хворобою і перемогла