У Франківську усиновили дитину, яку мама кинула у "Вікні життя". Про це розповіли на сторінці "Служба дітей ІФ"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що хлопчика, якого мама кинула у "Вікні життя" 2 червня усиновили. Його мама сподівалася, що він буде в безпеці і зараз дитина отримала люблячих батьків.

Читайте Знай в Google News!

"Наш маленький Ангел з карими очима, який отримав новий шанс у "вікні життя", (мати кинула його, сподіваючись, що він буде в безпеці) зараз оповитий любов'ю і турботою мами і тата. Спасибі всім, хто доклав багато зусиль для добра цієї дитини. Це працівники служби у справах дітей, благодійники, волонтери."- зазначено в повідомленні.

Публікація про усиновлення хлопчика: Facebook Служба дітей ІФ
Публікація про усиновлення хлопчика: Facebook Служба дітей ІФ
публікація про усиновлення хлопчика: Facebook Служба дітей ІФ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Вікно життя" Створено для того, щоб жінки, які хочуть відмовитися від дитини могли залишити його в безпечному відсіку, а не на вулиці. При цьому особистість жінки залишається анонімною.

Даний випадок-перший, коли "Вікном життя" скористалися. Медики припустили, що у жінки, яка залишила дитину сталися важкі обставини, адже вона принесла її у безпечне місце.

Поліцейські намагалися відшукати маму хлопчика, щоб провести з нею бесіду і дати можливість змінити своє рішення, проте не змогли цього зробити.

Хлопчик залишений у вікні життя, фото: Facebook Служба дітей ІФ
Хлопчик залишений у вікні життя, фото: Facebook Служба дітей ІФ
хлопчик залишений у вікні життя, фото: Facebook Служба дітей ІФ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що фото нереально великої і дружної сім'ї підкорили мережу

Як повідомляв портал "Знай.uа", молода мама відмовилася від немовляти, щоб приховати явну зраду

Також, "Знай.uа" писав, що маленька Василина народилася без рук, рідна мати навіть не подивилася