Багатодітна родина з Прикарпаття переїхала у власну квартиру. Про це розповіли у виданні "Вікно".

Повідомляється, що родина Палагніїв з Калуша, яка виховує 8 дітей змогла купити власну квартиру завдяки допомозі небайдужих громадян та місцевої влади.

Читайте Знай в Google News!

Для поліпшення житлових умов, в Департаменті соціальної політики облдержадмсіністрації сім'ї виділили допомогу в розмірі 423 тисяч гривень.

Крім цього, на засіданні Калуської міської ради місцеві депутати внесли зміни до програми соціального захисту в які входить надання допомоги родині Пганіїв у розмірі 200 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

квартира Сім'ї Палагініїв, фото: вікна

квартира Сім'ї Палагініїв, фото: вікна

Варто відзначити, що сім'я Планіїв перебралася в Калуш з Бердянська в 2014 році, оскільки вони хотіли виховувати дітей на Західній Україні. Крім того родичі батька Валерія Плагнія раніше жили в Калуському районі.

Друг семп'ї Анатолій Гайворонський за допомогою соцмережі Facebook відкрив збір коштів для сім'ї Плагніїв, для купівлі житла. Таким чином небайдужі люди змогли зібрати понад 100 тисяч гривень.

Сім'я Палагініїв, фото: вікна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тисячі дітей-сиріт не отримають люблячих батьків - в Україні гальмують процес усиновлення

Як повідомляв портал "Знай.uа", вісім сиріт із Закарпаття вирушать за кордон у пошуках щастя

Також, "Знай.uа" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька