Пенсіонерка з Рівного вилила душу телевізійникам. Про це розповіли в репортажі видання "суспільне".

Повідомляється, що мешканка села Тайкури Рівненської області Зоя Шокова вперше зустрілася з журналістами і розповіла про всі проблеми, з якими їй доводиться стикатися.

Читайте Знай в Google News!

Перш за все пенсіонерка була не задоволена тим, що з її городу довгий час не прибирають нахилився електричний стовп і це заважає їй зорати землю.

"Подивіться на цей стовп. А ви мені не скажете, кого воно нагадує? А я вам скажу - Україну нашу. Вона падає, так само, як цей стовп." - сказала пенсіонерка.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нахилився стовп, кадр з репортажу суспільне: Facebook
Нахилився стовп, кадр з репортажу суспільне: Facebook
нахилився стовп, кадр з репортажу суспільне: Facebook

Після цього вона обурилася, що Україна давно хоче потрапити в Європейський Союз, проте з таким ставленням це неможливо і стовп є тому прикладом.

Зоя Шокова, кадр з репортажу суспільне: Facebook
Зоя Шокова, кадр з репортажу суспільне: Facebook
Зоя Шокова, кадр з репортажу суспільне: Facebook

Далі Зоя Шокова звернулася до представників влади з питанням про спалювання трави. Вона підкреслила, що влада просто не залишають людям альтернативи, а потім вводять штрафи.

"Дивіться, зілля. Кажуть:спалювати не можна, бо штраф. А куди його дівати? А чому не придумає наш уряд, щоб щось робити, переробляти його, як за кордоном роблять. А за що штрафувати? А куди подіти його?" - сказала Зоя Шокова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі водій нахабно викинув пенсіонерку з автобуса

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві пенсіонерку вигнали на вулицю найрідніші

Також, "Знай.uа" писав, що Запорізька "грім-баба" атакувала двох переляканих чоловіків