Івано-Франківську бабуся без ніг змушена переповзати через дорогу, щоб купити продукти. Про це розповів місцевий житель Віталій Петрик на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Чоловік повідомив, що їхав на автомобілі по вулиці Бандери і звернув увагу на стареньку, яка повзла по тротуару. Він вибіг з машини, щоб їй допомогти. Виявилося, що у пенсіонерки ампутовані ноги і вона хотіла перетнути проїжджу частину.

Читайте Знай в Google News!

Франківчанин був шокований побаченим і вирішив допомогти бабусі. До нього приєднався і небайдужий перехожий. Чоловік перекрив рух на дорозі і допоміг старенькій.

"Мені складно описати емоції від побаченого. В результаті я не зміг просто так виїхати, а пішов до неї, щоб елементарно запропонувати їй допомогу. Довго тягнути не буду - у неї є інвалідна коляска, але вона стоїть вдома, тому що їм неможливо самому виїхати на вулицю. І так 3 роки."- написав Віталій Петрик.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У публікації чоловік залишив адресу пенсіонерки і звернувся до небайдужих людей з проханням залишити допомогу у неї під дверима.

"Все, що вона просила — це продукти" - додав Віталі Петрик.

Публікація Віталія Петрика: Facebook
Публікація Віталія Петрика: Facebook
Публікація Віталія Петрика: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі красуня-блондинка заново вчиться ходити і потребує допомоги

Як повідомляв портал "Знай.uа", любляча мама виховує двох дорослих синів з інвалідністю

Також, "Знай.uа" писав, що чоловік з аутизмом страждає від малолітніх садистів