Новонародженому українцю терміново потрібна операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленький Микитка народився раніше покладеного терміну і йому терміново необхідна нейрохірургічна операція.

Читайте Знай в Google News!

Вартість витратних матеріалів для операції становить 28 000 гривень. У продителей хлопчика немає можливості зібрати такі гроші в короткі терміни, тому вони змушені просити допомоги.

Микита, фото Мама і немовля: Facebook
Микита, фото Мама і немовля: Facebook
Микита, фото Мама і немовля: Facebook

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

В організації звернулися до всіх небайдужих людей з проханням допомогти врятувати життя маленького Микити і зібрати необхідну суму. Благодійники вірять, що спільними зусиллями люди зможуть врятувати новонародженого українця.

"Ця операція зараз основна для маленького Микитки і лікарі дають хороші прогнози. Попереду у крихти все життя і вона може бути повноцінною, якщо саме зараз допомогти. Віримо, що так і буде, адже у Микитки найкраща група підтримки!"- зазначено в повідомленні.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Як повідомляв портал "Знай.uа", юна українка пережила десятки операцій і пересадку печінки, хвороба атакувала знову

Також, "Знай.uа" писав, що життя маленької Українки повисла на волосині, батьки благають про допомогу