Жінка 70 років чекала зниклого чоловіка. Про це розповіли в сюжеті на сторінці "Лайк Блог" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Пеггі і Біллі одружилися перед початком війни. Разом вони пробули всього 6 тижнів, після чого чоловіка призвали на фронт як військового пілота. З тих пір він пропав і вони більше не бачилися.

Читайте Знай в Google News!

Ніхто не знав, що сталося з Біллі, він зник через кілька днів після прибуття на місце призначення. Його смерть не була підтверджена і Пеггі не знала, що з ним сталося. Вона чекала коханого майже 70 років, поки один з її родичів не знайшов запис про Біллі у військових архівах.

Пеггі і Біллі, кадр з відео: Facebook

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Згідно з отриманою інформацією літак Біллі був збитий над Нормандією біля містечка лес-Вентос. Пеггі вирушила на могилу чоловіка до Франції. Однак, коли вона прибула в лес-Вентос, то дуже здивувалася, адже для жителів цього містечка Біллі Харісон був справжнім героєм.

Як виявилося, його літак збили над містом і він, знаючи, що не виживе, зробив все, щоб врятувати місцевих жителів. Він проявив самотверженість і відвів літак від міста в ліс.

Місцеві жителі досі пам'ятають подвиг американського пілота. На його честь тут названа вулиця, де щороку проходять паради до Дня Перемоги. Могилу Біллі досі засипають квітами, також його посмертно нагородили медаллю За хоробрість і відвагу.

З тих пір Пеггі щорічно їздить до його могили на Франції. Місцеві жителі дуже люблять її і переносять подвиг її чоловіка на саму жінку.

Ее муж бесследно исчез через 6 недель после свадьбы. Только спустя 70 лет она узнала ужасную правду.

Ее муж бесследно исчез через 6 недель после свадьбы. Только спустя 70 лет она узнала ужасную правду. Поддержите пожалуйста даже 1 рублем! Сбербанк 5336 6900 6799 8353 Этот счёт не имеет не какого отношения к видео! Вы меня не знаете, но я с большой надеждой верю, что мне помогут очень многие люди, я знаю, что очень много хороших людей которые готовы помочь, но к сожалению, не мало и людей, которые претворяются что нуждаются в помощи! Прошу извините! Не хочу рассказать о своей проблеме! прошу не отправлять большие суммы, достаточно будет и 1 руб. Если этого сделают не мало людей! Если не можете помочь финансово, нечего страшного) достаточно будет и то если вы мысленно поддержите мою надежду и веру в решении этой проблемы. Спасибо всем от всей души 🙂🙏

Geplaatst door Like Blog - Лайк Блог op Zondag 9 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Київська пенсіонерка сліпне над вишиванням заради хворих дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", бразилець Міка на велосипеді обкатав Хмельницький

Також, "Знай.uа" писав, що ветеран АТО і волонтер, історія яких почалася з жарту, стали подружжям