Чоловік кілька років жив за рахунок дружини. Історію про це опублікували у виданні "Віддана".

Повідомляється, що жінка вийшла заміж за чоловіка на ім'я Олексій. Пара дуже хотіла купити квартиру і вирішила зробити це в кредит.

Читайте Знай в Google News!

Вони домовилися, що зарплату Олексія відкладатимуть на перший внесок, а на зарплату дружини житимуть.

Три роки вони жили на орендованій квартирі, відмовляли собі у всьому і збирали гроші. Одного разу Олексій запропонував дружині з'їздити у відпустку до Греції, за її відпускні. Вона погодилася і пара поїхала на відпочинок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Через деякий час після повернення додому вони змогли знайти квартиру, яка їм підходила. Пара вже домовилася про внесення першого внеску, проте Олексій заявив, що подає на розлучення. Причиною для цього він вказав, що дружина йому зрадила.

"Я була шокована з таких тверджень, адже ніколи не дозволяла собі зайвого. Але чоловік не хотів слухати мене і стояв на своєму."- обурюється жінка.

Після розлучення жінка дізналася, що у Олексія була інша він давно шукав причину, щоб з нею розлучитися. Чоловік всім знайомим розповідав, що не готовий до кінця життя бути зі своєю дружиною.

Ще в шлюбі він почав ховати гроші. Частину коштів він залишав на карті, щоб не викликати підозр, про решту жінка не здогадувалася.

"Всі ці три роки він жив і відпочивав за мої кошти, а я зараз навіть нічого взяти з нього не можу. Як можна бути таким підлим і дешевим, не розумію ... " - додала засмучена жінка.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "розумний" вентилятор допоміг викрити зраду коханої дружини

Як повідомляв портал "Знайuа", Тарзан після зради королевою помічений під іншим чоловіком

Також, "Знай.uа" писав, що учасники "Кохання на виживання" показали перуанцям українську еротику