На Прикарпатті вшанували пам'ять загиблого під Іловайськом героя. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Повідомляється, що 14 жовтня в Калуській ЗОШ №6 пройшло відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику АТО Михайлу Даніву.

Читайте Знай в Google News!

Вшанувати пам'ять героя прийшли священнослужителі, представники місцевої влади, учасники бойових дій на Сході України, учні школи, педагоги, місцеві жителі та його рідні.

Син загиблого героя Роман данів подякував усім, хто прийшов на відкриття меморіальної дошки. Він зі сльозами на очах розповів, як дізнався про рішення батька йти на смороду.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Він йшов на війну, а я цього не знав. Я побачив по телевізору відео, де він приймає присягу зі словами: "Я не йду на війну, я на своїй землі. Я тут для того, щоб інші не приходили воювати, а мої діти не бачили війни". Розмовляючи по телефону, Тато сказав, що я вдома за головного. А коли я підросту, то зрозумію його рішення. І дійсно, я зрозумів" - сказав Роман данів.

Роман данів, кадр з відео: YouTube

Михайло данів загинув 29 серпня 2014 року під час виходу через так званий "зелений коридор" з Іловайського котла. Він був за кермом пожежного автомобіля, який рухався в автоколоні батальйону "Донбас".

На околиці села Красносільське українські бійці зіткнулися з російським танком Т-72. Їх розстріляли з гармати прямим попаданням в автомобіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові зі сльозами вшанували пам'ять загиблих Героїв України

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернівцях увічнили загиблих на Донбасі героїв

Також, "Знай.uа" писав, що український герой втратив ногу і очі на Донбасі, але не здався