У мережі з'явилося відео на якому колишній президент Петро Порошенко принижує Україну. Про це розповіли у виданні "Слово News".

Повідомляється, що на всіх телеканалах України показали відео, де в 2012 році Петро Порошенко публічно звинуватив українців у вбивстві євреїв. Крім того він закликав українців вибачиться за це.

Читайте Знай в Google News!

При цьому Порошенко не говорив звинувачень на адресу Росії, СРСР чи Німеччини, а зробив винними саме українців.

"Якщо ти людина моральна — ти знайдеш в собі сміливість подивитися в очі і вибачиться, не за свій злочин, адже ти його не скоював, а за злочин українців, які на жаль були і серед поліцаїв..."- сказав Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Після цього гості в студії пояснили Порошенку, що він не правий. Також протилежне мінення було і в українців, які голосували через Інтернет, щодо даного впроса.

Примітно, що в той момент Петро Порошенко був у "Партії регіонів" і публічно виступав за російський курс для України.

Крім того, в 2012 році Петро Порошенко говорив, що "бандерівська мова" не пройде на територію Донецька і Луганська. Також він говорив про необхідність проведення референдуму.

У 2013 році Петро Порошенко різко змінив свою думку і став "патріотом". Після цього він почав говорити практично протилежні речі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стан Порошенко різко погіршився

Як повідомляв портал "Знай.iа", Порошенка, який лікується від Covid-19, терміново забрали з лікарні

Також, "Знай.uа" писав, що стан хворого covid-19 різко змінився, колеги розкрили деталі