Священик зі Львівщини написав листа Володимиру Зеленському. Текст листа він опублікував на своїй сторінці ів соцмережі Facebook.

Повідомляється, що священик УГКЦ з Червонограда Михайло Нискогуз гнаписав лист зі зверненням до Володимира Зеленського та "слуг народу", де розкритикував їхню діяльність.

Читайте Знай в Google News!

Перш за все він назвав те, що відбувається в Україні важким випробуванням, яке створили "слуги народу" на чолі з Зеленським. Священик вважає, що президента і його партію підтримує Росія і їх метою є передача України Володимиру Путіну.

"Не минуло й року президентства Зеленського, як брехня, корупція, зрада і зневага до всього українського хлинула наверх від нього і його зеленого оточення. Кожен день діяльності зеленої влади на чолі з паном Зеленським доводить нам, що вони цілеспрямовано ведуть Україну до повної капітуляції перед Москвою."- написав Михайло Нискогуз.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Після цього священик звернувся безпосередньо до Володимира Зеленського. Він розкритикував президента за те, що він прийняв нейтралітет і спостерігає, що роблять з Україною депутати. Також священик виступає проти капітуляції і вважає, що нинішня влада не дає українській армії захищати країну.

"хто ви - Президент України чи слуга Путіна?! Але не забувайте, пане Президенте, і ви, випадкова Зелена більшість, що український народ пам'ятає слова Миколи Міхновського, які звучать так: "Існує єдина в світі гарантія політичної свободи – це власна сила"" - додав Михайло Ніскогуз.

Наприкінці листа Михайло Ніскогуз підкреслив, що буде молитися за Володимира Зеленського і просити Бога, щоб він вселив у його серці любов до українського народу.

Публікація Михакила Нискогуза: Facebook

Публікація Михакила Нискогуза: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що священика з Тернопільщини підкосила небезпечна хвороба

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті злодій обібрав будинок священика на очах у дітей

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті родина священика виховує 12 дітей