Московський священик з Тернопільщини закликав парафіян не вакцинуватися. Про це розповіли в групі "Рагулі" у соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що священик Московського патріархату Олександр Марценюк закликав українців не робити вакцинації оскільки у вакцинах нібито використовують частинки ненароджених дітей, яких позбавили життя шляхом аборту.

Читайте Знай в Google News!

"До складу вакцини, крім еімічних елементів входять ще й біологічні елементи з абортованих дітей" - сказав Олександр Марценюк.

Олександр Марценюк, кадр з відео: Facebook Рагулі

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Після цього журналістка заявила, що священик говорить не правду. У відповідь вона отримала фразу: "Це ви так думаєте".

Парафіяни цього священика сліпо прислухаються до його порад і слідують цьому.

Також священика запитали, чи впевнений він у кожному своєму слові, на що він дав неоднозначну відповідь.

"Я грішний священик. Слово священика, хоч і грішного, має дуже велику ціну. Те все, що я сказав... Якщо, можливо, я в чомусь і помиляюся - я помиляюся не свідомо." - додав Олександр Марценюк.

Примітно, що Олександр Марценюк є священиком Української Православної церкви Московського Патріархату в Тернопільській області. Під час мітингу він разом з парафіянами виступав за можливість їздити в Росію за українськими паспортами.

Коли релігія перетворюється у шкідництво

☦️Численні соціологічні дослідження показують, що багато українців досить довіряють церкві. Навіть ось таким представникам, які радо пропагують відверто шкідницькі та антинаукові речі. Віра та молитва - це приватна справа кожного (як і протилежна позиція). ☝🏻А от відмова від вакцинакції і пропагування цього - це соціальна безвідповідальність, яка шкодить не лише самому собі, а й іншим. 🤔От ви вакцинувалися згідно календаря щеплень, наприклад від кору та дифтерії? Нагадуємо, це можна і варто зробити у свого сімейного лікаря. Попри "ковідний" треш.

Geplaatst door Рагу.лі op Dinsdag 6 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові відроджують чернечу школу при Свято-Іванівській Лаврі

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні очікується небувалий попит на щеплення від грипу

Також, "Знай.uа" писав, що священик ПЦУ пообіцяв "закатати в Чорнозем" колегу