Глава Франківська провів інспекцію місцевого кладовища. Про це розповіли на порталі Руслана Марцінківа.

Повідомляється, що Руслан Марцінків оглянув кладовище Івано-Франківська в Чукалівці та в мікрорайоні Пришівці.

Читайте Знай в Google News!

У Чукалівці він проінспектував територію, де ховають померлих від пандемії, а також побував біля могил учасників АТО та УПА.

Крім цього очільник Франківська оглянув і 4 нових сектори площею 1,5 гектара, на яких ведуть підготовку ще з минулого року. За цей час на даних секторах відокремили ділянки і підготували основу для асфальтних доріжок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Руслан Марцінків провів інспекцію кладовища у Франківську, фото: сайт Руслана Марцінківа

Керівник КП "Міська ритуальна служба" Андрій Хруник заявив, що дані ділянки планують ввести в експлуатацію вже з наступного року.

Руслан Марцінків підкреслив, що крім цих секторів на кладовищі ще є резервні ділянки.

"Орієнтовно є ще 5,5 га запасу. Якщо говорити в часі, то це десь на 6 років. Поки готуємо і впорядковуємо цих 1,5 га. важливо, щоб були доріжки, щоб люди могли відвідати могили своїх рідних. Дуже прошу рідних не забувати про померлих і впорядковувати труни. Адже це єдине, що ми, живі, можемо зробити для тих, хто відійшов у інший світ. Скоро свято Покрови, УПА, День захисника України. Традиційно цього року напередодні 14 жовтня разом з сім'ями загиблих відвідаю могили полеглих у боротьбі за Україну, щоб вшанувати і пом'янути" - сказав Руслан Марцінків.

Після цього Марцінків вирушив на кладовище в Опришівцях, де перевірив, як йдуть роботи з будівництва дороги, які нещодавно розпочали в рамках програми "бюджету долі".

кладовище у Франківську, фото: сайт Руслана Марцінківа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що конкуренти Садового виклали мільйони, щоб звільнити крісло львівського мера

Як повідомляв портал "Знай.uа", Китайський вірус" кинув " Кернеса

Також, "Знай.uа" писав, що кандидат у мери Запоріжжя Ружин підчепив коронавірус перед виборами