Біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Про це розповіли у виданні "Jewishnews".

Повідомляється, що через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево.

Читайте Знай в Google News!

"При вході в синагогу впало дерево, зламалися гілки. Комунальні служби приїхали і оперативно почистили " -сказав лідер єврейської громади в Івано-Франківську ігор Перельман.

Також він додав, що під час сильного дощу дах синагоги не протік, а вітер не завдав шкоди будівлі. Крім того майно жодного з членів громади не постраждало.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Синагога в Івано-Франківську, фото: Вікіпедія

Варто зазначити, що 5 жовтня, близько 21:00, в Івано-Франківську почалася сильна злива, яка супроводжувалася потужними поривами вітру і блискавками.

Надалі кілька вулиць Івано-Франківська були повністю затоплені, що ускладнило рух автомобілів. Також стихія зламала кілька дерев на вулицях міста, включаючи парк Шевченка.

Крім цього навантаження не витримали стовпи електропередач і один білборд, який впав прямо на дорогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщину насувається негода

Як повідомляв портал "Знай.uа", Києвом пронеслася потужна стихія

Також, "Знай.uа" писав, що Закарпаття атакує потужний шторм