Осінь ще порадує українців теплом. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що наступного тижня із заходу прийдуть дощі, які доберуться до Житомирської та Вінницької областей. Однак далі їх не пустить антициклон, який збереже теплу погоду в інших частинах України.

Читайте Знай в Google News!

За словами синоптика, найближчої ночі температура повітря коливатиметься від +11 до +16 градусів, на сході — від +7 до + 10 градусів.

Вдень 6 жовтня в Уркаїні потеплішає і температура повітря досягне позначки від +18 до +23 градусів. У Криму - до + 25 градусів. При цьому, в західних областях можливі дощі і температура повітря складе від +16 до + 18 градусів.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У Києві у вівторок буде хмарно, можливий невеликий дощ у другій половині дня. Температура повітря вночі становитиме від +13 до +15 градусів, а вдень — до + 20 градусів.

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 5 oktober 2020

Далі, протягом тижня температура повітря спаде то 2 до 4 градусів і в Україні почнуться невеликі дощі.

Згідно з прогнозом Наталки Діденко, найближчим часом найтепліша погода буде на Сході та Півдні України +20 градусів і вище. При цьому, найхолодніша погода буде в західних областях - від +13 до + 16 градусів. На півночі і в центральних областях — від +15 до +19 градусів.

Публікація Наталки Діденко: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що прогноз погоди в Україні на понеділок, 5 жовтня

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кабінет Міністрів України затвердив графік перенесення робочих днів на офіційні свята в країні

Також, "Знай.uа" писав, що Закарпаття атакує потужний шторм