У Карпатах, на горі Піп Іван, зафіксували перший снігопад і засніжені схили, незважаючи на ще ранню осінь. Відповідні кадри опублікував юрист Іван Магей на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Близько тижня тому в Івано-Франківській області в Карпатах зафіксували перші зимові опади, які переважно пройшли в якості мокрого снігу. Температура на гірських схилах опустилася майже до 0 градусів за Цельсієм, що не на жарт стурбувало українців, адже до зими ще далеко.

І тим не менш, поки в більшості регіонів спостерігається сонячна погода, а люди продовжують ходити в літніх сукнях, карпатські туристи придаються зимовим розвагам. Зокрема, на горі Піп Іван Мараморошський туристи вже зліпили першого сніговика, а ялинки густо усипані білим снігом.

Сніговик / фото: Іван Магей в Facebook

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що виконуючий обов'язки старости Кропивницького округу Михайло Барнич повідомив до Калуської міської ради про те, що у Кропивнику утворилася прірва на відстані 300 метрів від житлових будинків.

Як повідомляв портал Знай.иа, кількома днями раніше в Івано-Франківську, в парку Шевчяенка, впав ясен, якому було 130-років. Ясен не мав ознак аварійності, проте його коріння не витримали навантаження через негоду і в результаті він впав на землю.

Також Знай.иа писав, що у Карпатах бродить ветеран війни на Донбасі.