Марина Порошенко відповіла, чому її діти спілкуються російською мовою. Про це вона розповіла в інтерв'ю для Яніни Соколової в програмі "Соромно".

Раніше, ще влітку 2019 року, син Петра Порошенка і Марини Порошенко Михайло, спілкуючись з журналістами кількох телеканалів заявив, що все його оточення спілкується російською мовою.

Читайте Знай в Google News!

"Мені українська ближче до серця, але на жаль багато людей в моєму оточенні розмовляють тільки російською" - сказав Михайло Порошенко.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Не так давно Марина Порошенко дала інтерв'ю для Яніни Соколової, де відповіла, чому її діти говорять російською. Вона підкреслила, що її діти вільно спілкуються українською та російською мовами і для них це не становить проблеми.

"Вони двомовні, як всі ми. Вони можуть говорити і легко переходять з однієї мови на іншу. Я не бачу, і вони не бачать проблем, якою мовою спілкуватися. Я думаю, що це більше повага до їх візаві, з яким вони спілкуються" - сказала Марина Порошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стан хворого covid-19 різко змінився

Як повідомляв портал "Знай.uа", Порошенка, який лікується від Covid-19, терміново забрали з лікарні

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині дружка Порошенка спіймали з конвертами