Дівчина загиблого курсанта в катастрофі АН-26 розповіла, що хлопець відчував недобре. Про це повідомили у виданні ТСН.

За словами дівчини загиблий курсант Артем Дудла відчував, що з ним може статися щось страшне.

Читайте Знай в Google News!

В інтерв'ю для ЗМІ дівчина згадувала 21-річного Артема дуже емоційно. Вона згадувала їхні зустрічі та телефонні розмови. Протягом всієї розмови у неї в руках була гумка для стирання олівців у вигляді качки. Дівчина зізналася, що це подарунок Артема.

Артем Дудла з дівчиною, фото: Український простір Прикарпаття

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вона розповіла, що раніше хлопець говорив, ніби ця качка нагадує йому про неї і є його талісманом. В останній момент він сказав, що якщо не візьме цю качку з собою, то з ним трапиться щось погане.

Рідні Артема згадують, що у нього завжди був гарний настрій і він любив посміхатися. Він мріяв про небо і дуже хотів стати пілотом, але не зміг набрати необхідну кількість балів на іспитах і пішов вчиться на штурмана.

У день трагедії, перед фатальним польотом хлопець написав своїй коханій, що дуже хоче у відпустку. Увечері вона вже не могла до нього додзвониться.

У той же час друг Артема розповів, що перед трагедією вильоти були відкладені кілька разів. Причиною цього були технічні неполадки. Однак в той момент це не створювало відчуття тривоги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині поховали молоденького курсанта, який загинув під Чугуєвим

Як повідомляв портал "Знай.uа", мати загиблого під Харковом африканця-лейтенанта знайшла в собі сили розповісти про сина

Також, "Знай.uа" писав, що у Херсоні попрощалися із загиблим під Харковом курсантом