Дівчина загиблого курсанта в катастрофі АН-26 розповіла, що хлопець відчував недобре. Про це повідомили у виданні ТСН.

За словами дівчини загиблий курсант Артем Дудла відчував, що з ним може статися щось страшне.

Читайте Знай в Google News!

В інтерв'ю для ЗМІ дівчина згадувала 21-річного Артема дуже емоційно. Вона згадувала їхні зустрічі та телефонні розмови. Протягом всієї розмови у неї в руках була гумка для стирання олівців у вигляді качки. Дівчина зізналася, що це подарунок Артема.

Артем Дудла з дівчиною, фото: Український простір Прикарпаття

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Вона розповіла, що раніше хлопець говорив, ніби ця качка нагадує йому про неї і є його талісманом. В останній момент він сказав, що якщо не візьме цю качку з собою, то з ним трапиться щось погане.

Рідні Артема згадують, що у нього завжди був гарний настрій і він любив посміхатися. Він мріяв про небо і дуже хотів стати пілотом, але не зміг набрати необхідну кількість балів на іспитах і пішов вчиться на штурмана.

У день трагедії, перед фатальним польотом хлопець написав своїй коханій, що дуже хоче у відпустку. Увечері вона вже не могла до нього додзвониться.

У той же час друг Артема розповів, що перед трагедією вильоти були відкладені кілька разів. Причиною цього були технічні неполадки. Однак в той момент це не створювало відчуття тривоги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині поховали молоденького курсанта, який загинув під Чугуєвим

Як повідомляв портал "Знай.uа", мати загиблого під Харковом африканця-лейтенанта знайшла в собі сили розповісти про сина

Також, "Знай.uа" писав, що у Херсоні попрощалися із загиблим під Харковом курсантом