В Івано-Франківську сварка жінок закінчилася стріляниною. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 3 жовтня, близько 18:20 в поліцію Франківська надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що невідомий вистрілив її чоловікові в ногу.

Читайте Знай в Google News!

По прибуттю поліцейські з'ясували, що на вулиці Гната Хоткевича між жінками стався конфлікт. До них підійшов чоловік, оскільки одна з учасниць була його знайомою. До конфлікту також приєднався чоловік другої жінки, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

В результаті між чоловіками сталася перепалка, яка переросла у стрілянину: зловмисник витягнув з куртки зброю і здійснив постріл чоловікові в ногу. В результаті 39-річний франківчанин був госпіталізований з діагнозом - вогнепальне поранення правого колінного суглоба.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

32-річного стрільця перехожі затримали на місці події та передали до рук поліції.

На місці події поліцейські виявили предмет, який схожий на пістолет, гільзу, магазин та інші докази, які направлені на експертизу.

Зброя на місці злочину, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство). За цей злочин стрілку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що озвірілий киянин розстріляв копа, захищаючи кровні мільйони

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві шумахер на мотоциклі відкрив вогонь по перехожих і змився

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві неадекват розстріляв людей на вокзалі