В Івано-Франківській області поліція затримала чоловіка, який жорстоко розправився з рідною сестрою. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 1 жовтня в Снятинському районі. Між 54-річною жінкою і її 47-річним братом виник конфлікт на грунті тривалих неприязних відносин. В результаті нього чоловік схопив ніж і вдарив жертву кілька разів в груди. Щоб завершити скоєне, він наніс їй кілька ударів по голові праскою. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Труп жертви виявила її сестра, про що відразу ж повідомила в поліцію. Правоохоронці зібрали речові докази та встановили, що до розправи може бути причетний рідний брат загиблої.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Поліція затримала підозрюваного. За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження згідно частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На даний момент вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Прикарпатті чоловік позбавив життя власну матір.

Як повідомляв портал Знай.иа, підприємець з Прикарпаття поцупив понад півмільйона гривень, які були виділені на захист від повеней.

Також Знай.иа писав, що п'яний неадекват протаранив 5 автомобілів у центрі Франківська.