У Польщі загинув український заробітчанин. Про це розповіла користувачка мережі Мар'яна Ковач на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 3 жовтня у Варшаві сталася страшна ДТП в якій загинув українець Василь Кумлик.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з інформацією польських ЗМІ, ДТП сталося з вини полячки, яка перебувала за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Також відомо, що в пригоді постраждали ще дві людини, але їх вдалося врятувати.

Василь Кумлик, фото: Мар'яна Ковач: Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"3 жовтня 2020 року в будинок сім'ї Кумликів прийшла шокуюча звістка про смерть чоловіка, кума, друга, хорошого сусіда. Забрала його життя о 03:20 ночі у Варшаві п'яна водій, створивши жахливе ДТП, яке не дало йому шансу вижити. На даний момент відбувається слідство." - написала Мар'яна Ковач.

Зараз сім'я загиблого чоловіка хоче лише одного - перевезти його тіло в Україну. Однак для цього їм необхідно зібрати велику суму, що вони не в змозі зробити. У зв'язку з цим рідні Василя Кумлика відкрили збір коштів на транспортування його тіла на батьківщину.

Публікація Мар'яни Ковач: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Польщі роботодавець замкнув у будинку українців, хворих коронавірусом

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодій українці відрізали ногу після страшної аварії в Польщі

Також, "Знай.uа" писав, що у Польщі побили і пограбували українця