У пожежі в Польщі загинула українська заробітчанка. Про це розповіли у виданні "Польське радіо".

Повідомляється, що в ніч з неділі 4 жовтня на понеділок 5 жовтня в Польщі, поблизу Варшави, в селі Гурашка сталася пожежа в імпровізованому готелі, де жили українські заробітчани. В результаті події загинула одна жінка.

Читайте Знай в Google News!

Даний готель представляв з себе імпровізовану конструкцію без вікон, в якій стіни були заповнені будівельною ватою. У будівлі проживали кілька десятків заробітчан з України.

Прес-секретар пожежної служби у Отвоцьку Мацей Лодиговський розповів, що пожежники прибули на місце події, коли будівля горіла з обох сторін. У цей момент з будинку вибігли близько 20 осіб, після чого пожежники в дихальних масках увійшли всередину щоб перевірити будівлю на наявність людей. Вони обшукали шість кімнат, проте через ризик обвалу стін їм довелося відступити.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В результаті гасіння пожежі рятувальники змогли продовжити пошуки. В одній з кімнат вони виявили частково обгоріле тіло жінки без ознак життя. Згідно з неофіційною інформацією нею виявилася заробітчанка з України.

Причини пожежі в даний момент встановлюються.

поліція Польщі, фото ілюстративне: публічне джерело

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Польща заманює українців на заробітки

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Польщі заарештували відразу 12 заробітчан

Також, "Знай.uа" писав, що іноземець виклав три тисячі доларів хабара за роботу в Україні