На Прикарпатті чоловік позбавив життя власну матір. Про це розповіли а сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 1 жовтня близько 18:20 в поліцію міста Калуш надійшов дзвінок в якому сусіди потерпілої повідомили про вбивство.

Читайте Знай в Google News!

На місце події відразу ж вирушила слідчо-оперативна група та експерти.

По прибуттю правоохоронці з'ясували, що між 41-річним чоловіком і його 63-річною матір'ю виник конфлікт, в результаті якого чоловік взяв в руки кухонний ніж і завдав кілька ударів матері в область грудей. Від отриманих ран жінка померла на місці події.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік був затриманий в порядку ст.208 КПК України. В даний момент під процесуальним керівництвом обласної прокуратури вирішується питання про пред'явлення зловмиснику підозр за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Київщині фітнес-тренер відправив двох жінок у могилу, третю добивав битою

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'янка розстріляла двох дочок і пустила собі кулю в лоб

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять няню підпільного дитсадка, де померла однорічна дівчинка