У Чернігові нардеп спустив шини кількох автомобілів, щоб не дати зняти білборд з кандидатом у мери. Про це розповіли в сюжеті місцевого телеканалу "Дитинець".

Повідомляється, що 26 вересня, у Чернігові на вулиці Любецькій 47-річний нардеп від "Слуги народу" Олег Семінський посеред дня вирішив запобігти зняттю білборду з однопартійцем і кандидатом у мери міста Юрієм Тарасовим.

Читайте Знай в Google News!

Для цього чоловік перекрив під'їзд до рекламного щита своїм автомобілем Toyota Land Cruiser, спустив колеса двох автомобілів і вдарив власника фірми "Магр-авто", яка обслуговує цей білборд.

білборд з рекламою Юрія Тарасівця в Чернігові, кадр з репортажу каналу Дитинець: YouTube

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За словами власника "Магр-авто" Олександра Ткаченка, політичну рекламу із зображенням Юрія Тарасівця приклеїли самовільно, тому представники фірми збиралися її прибрати.

"У суботу, напевно вночі, незаконним шляхом були наклеєні на мої щити плакати кандидата в депутати Тарасівця. Ми намагалися переклеїти ці борди на потрібну нам рекламу і не встигли під'їхати, як приїхали три машини озброєних людей, поставили автомобіль під бордом. Авто заважало поклейникам робити свою роботу, погрожували зброєю" - сказав Олександр Тпеченко.

Чоловік додав, що в цей момент перебував поруч разом зі своїм автомобілем. Через деякий час до нього підійшли кілька людей, серед них був і нардеп Семінський, який завдав Олександру кілька ударів в шию.

Олег Семінський спершу заявив, що прогулювався поруч і його попросили допомогти підкачати колеса. Однак пізніше він спростував свої слова сказавши, що на це місць його попросив приїхати кандидат у мери Чернігова Юрій Тарасов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Харківщині дружкам Кернеса вказали на двері, вибори під загрозою зриву

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола Томенко радить придивитися до списків партій, які йдуть "по-новому" завойовувати Київ

Також, "Знай.uа" писав, що на крісло мера Тернополя мітять 10 політиків з цікавим минулим