У Вінниці коронавірус відняв життя молодого чоловіка. Про це розповіла його дружина Оксана Кіпоренко на соєю сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що 20 Вересня її чоловік Руслан почала кашляти, після чого вони запідозрили недобре. 22 вересня сімейний лікар призначила антибіотик Азитроміцин, який чоловікові не допомагав.

Читайте Знай в Google News!

24 вересня у Руслана піднялася температура до 39 градусів. На наступний день йому зробили КТ, яке показало 40-50% ураження легень. Крім цього Оксана і Руслан здали аналізи на коронавірус, які показали негативний результат.

Після цього, Оксана змогла домогтися того, щоб її чоловіка госпіталізували в міську лікарню №1. У відділенні чоловікові стало гірше, проте лікар не приходив до нього на огляд.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оксана приїхала в лікарню і знайшла чергового лікаря. Однак ОТГ відповів, що пацієнтів багато і він не може обійти всіх.

Після цього вона все ж домоглася того, що до Руслана підійшов лікар. У вівторок його перевели в реанімацію, щоб мати можливість краще за ним доглядати і підлучили до апарату вентиляції легенів.

Вранці в п'ятницю, о 06:00, Руслан розбудив Оксану дзвінком. До цього він лише писав в месенджері, тому жінка відразу стривожилася. Чоловік сказав, що у нього сильно болить серце і він весь мокрий. Оксана відразу ж зателефонувала до лікаря і попросила перевірити стан чоловіка, проте з 06:00 до 09:00 до нього ніхто не прийшов.

Пізніше Руслану зробили кардіограму і викликали кардіолога на консультацію. Лікар зробила УЗД і у чоловіка стався інфаркт. Його серце намагалися запустити 40 хвилин, однак це не дало результату і він загинув.

Публікація Оксани Кіпоренко: Facebook

Публікація Оксани Кіпоренко: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вірус забрав життя відомого львів'янина, люди не стримують сліз

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині рятують вагітну

Також, "Знай.uа" писав, що серце в'язня лукашенківських катівень зупинилося