У Рівненській області "Нова пошта" доставляє посилки кіньми. Про це розповіли на сторінці "Типове Дубно" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в місті Дубно, Рівненської області, через перекриття моста співробітникам "Нової Пошти" довелося пересісти на віз з кіньми для доставки посилок.

Читайте Знай в Google News!

У мережі опублікували фотографію, на якій можна побачити віз зі старого причепа, який до верху заповнений посилками компанії "Нова пошта". При цьому "двигуном" воза виступають два коні бурого кольору.

"Швидка і надійна доставка" - підписав публікацію автор.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

⚡️Швидка та надійна доставка 😄👍 #дубно #dubno

Geplaatst door Типове Дубно op Vrijdag 2 oktober 2020

Примітно, що в місті Дубно є два мости через річку Іква — головний і понтонний.

Головний міст давно знаходиться на ремонті, а понтонний відновили кількома днями раніше, проте він знову зламався. Тому з 1 жовтня місцева влада вирішила перекрити понтонний міст. Це призвело до справжнього колапсу.

Через понтонний міст дозволено їхати лише комунальному транспорту. При цьому людей висаджують перед початком моста, а потім знову забирають в салон, оскільки з пасажирами проїжджати не можна. Також по мосту дозволено їхати екстреним і комунальним службам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві масово закривають " наливайки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", дніпрянин з пакетом влаштував "облаву" на слуг Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що супермаркет нагодував тернополянку олією з цвіллю